31 Ocak 2015 Cumartesi

Collagen el kremi

Merhabalar!
Yılbaşı alışverişimde deneme amaçlı almış olduğum el kreminden bahsetmek istiyorum. Collagen markası Watson'sun ithal ettiği bir marka ve rahatlıkla @watsonstürkiye lerde bulabilirsiniz. Gelin, ürünü yakından inceleyelim sizlerle.
Matrixyl Peptid, vitamin E, ve kolajen Q10 içeren krem cildi nemlendirmeyi, canlandırmayı ve yumuşatmayı vaad ediyor. Ayrıca vitamin E güçlü bir antioksidan olduğunu özellikle belirtiliyor açıklama kısmında.Ürün diğer el kremlere nazaran 90 ml'dır ve oldukça bereketlidir. Ambalajı ise klasik krem ambalajı ve kullanışlıdır. Ürünlerin içeriğine pek dikkat eden biri değilim ama bu ürünün de pek iç açıcı bir içeriği olmadığını üzülerek belirtmek isterim.
Kremin yapısı yoğun ve kolay emiliyor, sanki ellerde ince yağlı bir tabaka bırakıyor. Fakat en sevdiğim yönü ise çok ama çok iyi nemlendiriyor ve elleri oldukça yumuşatıyor. Bazen ellerim fazlasıyla kuruduğu zaman bile, acil bir şekilde imdadıma yetişiyor bu krem.
Kokusunu çok seviyorum, hafif ve parfümlü bir kokuya sahiptir. Tabi, bu kokuyu beğenen de var, beğenmeyen de ama ben beğeniyorum. Fiyatına gelecek olursak, 5-7 TL civarı ama ben indirimden almıştım. Bir daha alır mıyım? Bilemiyorum, başka el kremleri de denemek istiyorum.
Peki, sizin önerebileceğiniz bir el kremi var mı?
Sevgiler,
Çalışan anne 

2 yorum :

  1. Şu soğuk günlerde elimi kreme batırıp çıkarmamak istiyorum :) Teşekkürler paylaşım için arko nem soft touch öneririm bunu da deneyeceğim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arko kremler her zaman klasik el kremleri olarak kalacaktır bence. Her zaman kullanabileceğimiz kremlerdir diye düşünüyorum.

      Sil