22 Ocak 2015 Perşembe

The Balm ikili göz fırçası - Crease, Love & Happiness

Merhaba!
Mükemmel göz makyajlarında önemli olan farları iyi dağıtabilmektir. Bunun için ise vazgeçilmez aksesuar - fırçadır. Mükemmel göz makyajları yapamasam da, benim için de fırça vazgeçilmez bir yardımcıdır. Uzun bir süre elimden düşürmediğim fırça ile ilgili yorumlarımı paylaşmak istiyorum sizlerle.
Tabi ki, her The Balm ürünü gibi oldukça tatlı ve esprili ambalajına sahiptir. Büyük bir avantajı ikili olması, böylece tek fırça ile göz makyajımızı tamamlayabiliriz. Fırçanın kılları sentetik ama oldukça yumuşak ve esnektir. Kolayca yıkanıyor ve kılları dökmüyor. 
Kısa, tombul ve tok fırça ile tüm göz kapağa far uygulamayı, göz pınarları aydınlatmayı ve alt kirpik diplerine farı uygulamayı/dağıtmayı rahatlıkla yapabilirsiniz.
Diğer tarafı ise daha uzun,seyrek ve dağınık fırça ile crease bölgesinde çok iyi bir şekilde farı dağıtabilirsiniz.
Tek sorunlu yönü - saklama şekli, dik olarak saklayamayız, ancak çekmecede yatay şekilde saklayabiliriz. Bu fırça ile istediğim sonuca ulaşabiliyorum. Uzun zamandır favori fırçam ve daha uzun süre elim hep bu fırçaya gidecektir. Fiyatı ise oldukça uygun, Gratis indirim zamanında 15-20 TL'ye sahip olabilirsiniz.
Siz göz makyajınız için hangi  fırçayı tercih ediyorsunuz?
Sevgiler,
Çalışan anne

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder