18 Haziran 2014 Çarşamba

Saç bakım rutinim

Bugün keyfim kadar karmakarışık saç bakımımdan bahsetmek istiyorum. Bakım ürünlerde her zaman seri olarak kullanmaya tercih ediyorum. Fakat saç ürünlerde olmuyor nedense. Şampuan daha çabuk bitiyor saç kremine göre. Saç kremi ise uzun süre kullanabiliyorum.
 Şu anda kullandığım ürünler ise hepsi olmasa da, memnun kaldığım ürünler:
*Elseve şampuan: yağlı saşlar için. Kurtarıcım 1 numara; başka şampuanlarını kullanamıyorum artık.
*Pantene saç kremi: bir ara denemek için şampuanı ile birlikte almıştım. Saç kremi henüz bitmedi.
*Gliss sıvı saç kremi: saçlarımı kolayca tarayabilmek için nemli saçlarıma uyguluyorum. Bir işe yarıyor mu? Bilemiyorum, ama hoş kokuyor.
*Elseve yağ: evet, o meşhur mücizevi yağ. Parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor ve harıka kokuyor
*Gliss ısıya karşı koruyucu sprey: işe yarayıp yaramadığını fark edemedim, çünkü çok kötü kokuyor. Neredeyse, hiç kullanmıyorum. Kullanmadan çöpe gidecek gibi görünüyor.
*Bir eksiklik var: o da maske. Arayışlar içerisindeyim. Tavsiyeniz var mı? Saçları yağlandırmadan bakım sağlamasını istiyorum, bulursam tam olur.
Benim saç bakım rutinim budur. ilerleyen zamanlarda tabiki değişiklikler olabilir. Ama özellikle şampuan ve yağ değiştirmem, denemek isteyenlere de tavsiyemdir.
Sevgiler,
Ç.Anne

1 yorum :

  1. Saç bakım yağını kullanıyorum bende çok mennunum.Pantene in şampuanını kullandım yağ terapisinin şimdide kremini almayı düşünüyordum burada gördüm:)
    http://www.renkliyumak.com/

    YanıtlaSil