30 Mart 2015 Pazartesi

Splat 2'si 1 arada temizleyici köpük

Merhabalar!
Kısa bir süre önce, hepimizin sevdiği Splat markası Gratis mağazalarında satışa sunulmuştur. Daha önce diş macunlarını kullanma fırsatını bulmuştum, fakat bu marka ile tanıştığımdan beri merak ettiğim asıl ürün ağız köpüğü. Dışarıda olduğumuz zamanlarda, ne yazık ki her zaman ağız temizliğimi yapamıyoruz. İşte, bu temizleyici köpük tam da küçük kahraman!
Her an, fırçasız ve sadece 5 saniyede temizlik ve ferahlık elde etmek istiyorsanız bu ürünü daha yakından tanımalısınız. Çok şirin 50 ml'lık bir ürün kullanım rahatlığı sağlıyor. Yanınızda her an rahatlıkla taşıyabilirsiniz.Ürünün fiyatı 29,90 TL, fakat etkilere bakacak olursak bu fiyatı hak ettiğini düşünüyorum. Köpüğün 2 çeşidi satışa sunulmuştur: naneli ve ahududulu. Ben ise naneli olanı tercih ettim.
Ürünün mantığı şu ki: ihtiyaç duyduğunuz anda 1-2 defa pompaya basıyoruz ve ürün ağzımıza geliyor, bir kaç saniye ağzımızda çalkalıyoruz ve tükürüyoruz. Tam o anda ürün çalışmaya başlıyor, ağzınızın ferahladığını ve temizlendiğini hissedebiliyorsunuz, hemde su kullanmadan. Sadece ferahlık ve temizlik değil, ayrıca diş etlerimize bakım da sağlıyor. Keskin nane ferahlığı ağzınızda hissedebilirsiniz ve bu benim için temiz ve ferah nefesin sahip olduğumu belirtisidir. Ayrıca oldukça temiz içeriğe sahip olması ayrı bir avantajıdır.
Özellikle, diş teli takanlar için bu ürün vazgeçilmez olacaktır! 
Temizleyici köpük diş ve diş etlerinize ek bakım olarak üretilmiştir. Asıl bakım ise günde en az iki defa 3 dakika boyunca size uygun diş macunu ile dişlerinizi fırçalamaktır.
Kendinize güzel bakın.
Sevgiler,
Çalışan anne

3 yorum :

  1. Ayy bu ürünü ben de çok merak ediyorum ancak Mersin Gratis'te bulamadım çalışanlar böyle bir ürünün gelmediğini söylediler :(

    YanıtlaSil
  2. Başarılı bir ürün, memnun kalacağına eminim. Buralarda Gratislerde var, sizin oralara da gelir. Yoksa ben sana gönderirim 😊

    YanıtlaSil