9 Mart 2015 Pazartesi

L'Oreal Nude Magic CC cream

Merhabalar!
2014 yılın keşiflerinde yer alan Loreal CC kremi ile ilgili yorumlarımı paylaşma zamanı geldi. Öncelikle, CC nedir? CC - colour corrector, yani renk düzenleyici ve yapı olarak fondötenden daha hafif. Yani, kremin görevi cilt tonu eşitsizliği düzenlemektir. Peki, bu görevi ile başa çıkabiliyor mu, gelin yakından inceleyelim:
Ürünün tam adı - Nude Magic CC cream / Anti-fatıgue. Elimdeki olan turuncu renkli tüp, yorgunluk karşıtı, renk eşitleyici özelliğine sahiptir. Ayrıca, "anti-redness" - kızarıklıkları kapatma özelliği olan (yeşil renkli tüp) ve "anti-dullnes" - cilde canlılık veren özelliği ile (mor renkli tüp) iki krem daha mevcuttur. 
 Kremin bize vaad ettikleri ise:
*Kusursuz kapatıcılık
*Eşitlenmiş cilt tonu
*Taze ve sağlıklı görünüm
*24 saat nemlendirme
*SPF12 ile güneşten koruma
Ürün 30 ml'lik ve uzun süre sizi idare edebiliyor. Pratik bir ambalaja sahip ve çevir-aç kapağı kolay kullanım sağlıyor. Ürün oldukça akışkan ve kapağı açarken çok dikkat etmekte fayda var, aksi takdirde ürün dökülebilir. Keskin kokuya sahiptir, benim gibi kokuya hassas olanlar bu özelliğini sevmeyebilir.
Minik siyah tanecikleri içeren ama uyguladıkça dağılan turuncu renkte akışkan bir ürün kendisi. İlk başta cilde çok turuncu gelse de, oldukça çabuk renk uyumu sağlıyor. İster parmak yardımıyla, ister makyaj süngeri ile uygulaması oldukça kolay. Cilt rengini başarılı bir şekilde eşitliyor, bu demek ki asıl görevini tam anlamıyla başarılı bir şekilde yapıyor. Taze ve sağlıklı görünüm elde edebiliyorum bu ürün sayesinde. Kapatıcılığı çok az, fazla belli olan cilt kusurları kapatmaz. Kalıcılığı ise fena değil, 5-6 saat yüzümde kalıyor. Yani, beklentilerimi fazlasıyla karşıladı bu ürün ve benden tam not aldı. Diğer çeşitleri de denemek istiyorum.
Bu ürünü fondöten altına kullananlar var, ben henüz denemedim. Fikir olsun diye paylaşıyorum.
Siz hangi markanın CC kremini tercih ediyorsunuz?
Kendinize güzel bakın.
Sevgiler,
Çalışan anne

6 yorum :

  1. Harika bir inceleme olmus, emegine saglik! Ben de L'Oreal'in BB kreminden cok memnun kaldim onun icinde de siyah tanecikler var. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sende güzel sözleri duymak çok mutlu etti beni. O siyah tanecikler bir işe yarıyor ama çözemedim ben.

      Sil
  2. Güzel bir ürüne benziyor bence denemeye değer paylaşım için tşklerr canım bloğunu takipteyim banada beklerim sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ürün, ben memnunum. Paylaşımım işinize yaradıysa ne mutlu bana. Sizin blogunuza da bakıyorum. Sevgiler.

      Sil
  3. O kadar çok bb ve cc krem çıktı ki insan hangisini deneyeceğini bilemiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Seç, beğen, al gibisinden :)))

      Sil