21 Ocak 2015 Çarşamba

Elseve extraordinary oil / mucizevi saç bakım yağı

Merhaba!
Severek kullandığım kahramanımı sizlere tanıtmazsam rahat etmezdim.Eminim ki, çoğunuz bu ürünü kullanıyorsunuz, memnunsunuz veya değilsiniz. Tabi, herkesin zevkleri ve beklentileri farklı. Bu ürün beklentilerimi tamamen karşılıyor. Peki, ürünü daha yakından inceleyelim...
Loreal markasına ait bir ürün - Elseve mucizevi saç bakım yağı. Ürün saçları besliyor, koruyor ve yıpranmış saç dokusunu onarıyor. Ürün 100 ml ve oldukça şık cam şişede. Yalnız, son zamanlarda cam şişe artık plastik olarak üretiliyor, ne yazık ki. Fiyatın uygun olması ayrı bir avantaj, yani herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir ürün oluyor.  Pompalı olması kullanım rahatlığı sağlıyor - isteğe göre ürün alınabilir demek oluyor. Çok sıvı değil ve kolayca uygulanabilen bir ürün.
 Saçlarımı kolayca tarayabiliyorum, uçlarım daha sağlıklı göründüğünü fark ettim. Yağı kullanmadığım zamanlar saçlarım oldukça sert duruyor. Fakat yağ sayesinde saçlarım daha yumuşak, ipeksi ve  kolay şekil alabilecek hale geliyorlar. Yağ kıvamında olsa da saçları daha fazla yağlandırmıyor. Tabi ki, uzun süre etkili olan harika kokusu çok hoşuma gidiyor.
 
Hem kuru, hem nemli saçlara uygulanabilir. Ben ise saçlarım nemliyken ikiye ayırıyorum ve resimde gösterildiği miktarı (yarım pompa) bir tarafa uyguluyorum, saç uçlarıma yoğunlaşarak yediriyorum ürünü. Bu yağı kullanmaya başladığımdan beri saç kremlerimi kullanmaz oldum. 
Peki, siz bu üründen memnun musunuz?
Sevgiler,
Çalışan anne

4 yorum :

  1. Ben Nashi argan yağı kullanıyorum o bitmek üzere :)
    14 şubatta güzel bir indirim yaparlarsa bundan ve benzeri bi kaç üründen alıcam.
    Saçlar önemli :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, rahatlıkla bu ürünü tavsiye edebilirim. Memnun kalırsın.
      Saçlar önemli tabi ki :)

      Sil
  2. Ben de bu ürünü merak edyorum, en kısa zamanda alıp denemeliyim :)
    Takipteyim cnm, bana da beklerm ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almalısınız, çok memnun kalırsınız.
      Hemen bakıyorum!

      Sil