12 Kasım 2014 Çarşamba

Rival de Loop makyaj bazı

Merhaba!
Sizlerle bir ürünle ilgili yorumlarımı paylaşmak istiyorum. Meraktan aldığım bir ürün kendisi - Rival de Loop make up base / makyaj bazı. Bir kaç defa kullandıktan sonra fikir sahibi oldum.
Ürünün özellikleri:
* 15 ml'lık bir ürün ve bereketli
* Küçük tüp şeklinde ve kullanımı oldukça pratik
* Ürün oldukça akışkan ve beyaz renginde
* Kokusu ise yok denecek kadar az
* Fiyatı oldukça uygundur, 8-10 TL
Uygulama sırasında biraz zorlanıyorum, zor dağılıyor. Sedefli bitişi sağlıyor. Zor uygulanmasına rağmen, üzerine fondöteni kolayca uygulayabildim. En önemlisi ise yağlı ciltlere uygun değildir. Çünkü çok kısa sürede hemen alın ve burun bölgesinde parlamalar meydana geliyor. Pudra bile kurtaramaz.
Bitişini görmeniz için elime uyguladım ve sedefli bitişli olduğu baya belli. Kalıcılığı konusunda bir şey söyleyemeyeceğim, çünkü bende fazla durmuyor. Feci şekilde zaten karma olan cildimi yağlandırdı. Herhangi bir alerjik durumu yaratmadı ama memnun kaldım da diyemeyeceğim, maalesef.
Siz bu üründen memnun musunuz?
Sevgiler,
Çalışan anne

4 yorum :

  1. makyaj bazı olarak maybelline baby skin önerebilirim ya da flormarın yeni cıkardıgı seri de de ten rengiyle uyumlu baz vardı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline Baby Skin sanırm henüz TR'de yok ama Flormarın bazını deneyebilirim. Tavsiye için teşekkürler!

      Sil
  2. Makyaj bazı olarak Loreal'in şu küçük beyaz kavanozda olanını severek kullanıyorum ve Benefit'in pore professional'i de benim bu ara sık kullandığım ve tavsiye edebileceklerim arasında :) rvl markasını seviyorum bende ama elimde sadece rujları ve bakım ürünlerinden var. Misspoine blogunun sahibi de kapatıcılarını çok beğeniyordu, denemediysen aklında bulunsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pore professional çok iyi, fakat bir türlü paraya kıyıpta alamıyorum. Belki, doğum günümde kendimi şımartırım :)Loreal ise kavanoz tipli olduğu için almıyorum, pek o tarz çevir-aç ürünleri sevmiyorum. Hemde yağlı ciltlere pek uygun olmadığını bir-iki blogta okudum.

      Sil