20 Ağustos 2014 Çarşamba

2 gün: Favori 3 Fırça

Fırçalarla ilgili çok takıntım yok: uygulamayı iyi yapsın yeter, markalı veya markasız hiç önemi yok. Favori 3 fırçamı size göstermek istiyorum:
 Real Techniques powder brush / pudra fırçası: tasarımı çok şık ve kullanışlı. Kılları yumuşacık ve ürünü başarılı bir şekilde dağıtmasını sağlıyor. Sanırım RT fırçalardan memnun kalmayan yoktur.
 Göz makyajlarımda son zaman severek kullandığım The Balm çift uçlu fırçası. Bir tarafı ile far uyguluyorum, diğer tarafı ile dağıtıyorum. Fırçaların büyüklüğü ve kılların sıklığı tam ayarında. Kılları orta sertlikte ve ürünü iyi uyguluyor. Çift taraflı olması da büyük bir avantaj. Zaten The Balm sevimli ambalajlarına hepimiz aşığız, değil mi...
Ve eyeliner uygulamalarımda kullandığım fırça. Kırtasiyeden alınan, ressamların kullandığı çok ince uçlu bir fırça. Kullanışlı olması ve eyelenirin kuyruğu mümkün oldukça ince çekmesi benim için en önemlisi. Kılları ise sayabilecek kadar az :)
Benim severek kullandığım fırçalar son zamanda bunlar. Ve uzun süredir bu şekilde devam edecek diye düşünüyorum :)
Sevgiler,
Çalışan Anne

2 yorum :

  1. RT pudra fırçasını çok merak ediyorum. Sanırım bir indirim falan görürsem yapışacağım :)
    The Balm fırça yıkayınca kıl döküyor diyorlar. Doğru mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RT gayet iyiler, bence edinmelisin. Blush brush'a henüz alışamadım, daha doğrusu çok yumuşak yapılı olduğundan dolayı kullanamıyorum. Ben Kozmela %50 indirimli almıştım.
      Bende daha dökmedi ama 3 defa yıkamıştım, belki ilerleyen zamanda olabilir.

      Sil