10 Şubat 2015 Salı

Sevgililer günü göz makyajı

 Merhabalar!
"Sevgililer günü"ne çok az gün kaldı. Hepimiz bu güne çok özenle hazırlanıyoruz. Sevgilimize kim güzel görünmek istemez ki?! "Sevgililer günü" denince aklıma pembe rengi geliyor. Evet, çok klasik ama değiştiremiyorum bu düşünceyi ve bu göz makyajımda bu rengi kullandım. Hadi başlayalım...
Kullandığım ürünler:
*The Balm Put a Lid on It far bazı (resimde eksik)
*The Balm Meet Matte far paleti
*Wet 'n' Wild 8'li far paleti - Petal Pusher
*Wet 'n' Wild 3'lü far paleti - Sweet as Candy
*Avon Supershock göz kalemi - Flash (pembe rengi)
*Essence kaş kiti
*Essence kaş jeli
*Maybelline maskara - The Colossal GO EXTREME
İlk önce resimde olmayan faz bazını uyguladım ve pudra ile sabitledim. Göz kapağıma, iyi bir zemin oluşturmak için Matt Chung rengini crease bölgesine kadar uyguladım. Sweat as Candy paletinden Eyelid rengini hafif ışıltı katsın diye mat pembe rengin üstünden geçtim. Matt Gallagher rengini crease bölgeme geçişi yumuşatmak için dağıtarak uyguladım.Crease çizgisini takip ederek, Petal Pusher paletinden (sol tarafta) Eyelid rengini dağıtarak uyguladım. Böylece daha yumuşak tonlama oldu.Gözümün dış köşesini Matt Ramirez rengi ile hafif koyulaştırdım. Alt kirpik diplerine yine Matt Ramirez rengi ile ince çizgiyi çekip, dağıttım ve aydınlık vermesi için pembe göz kalemi uyguladım. Tabi,bakışlara derinlik katmak için 2-3 kat maskarayi sürdüm. Kaşlarımı doldurup kaş jeli ile sabitledim.
Tabi ki, bu makyajı hafif pembe dudaklar tamamlar. Uyguladığım ruj ise Essence Longlasting - 07 Natural Beauty. Oldukça romantik makyaj olduğu düşünüyorum. Siz nasıl buldunuz?
Sevgililer gününde makyajınızda hangi renkleri kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Sevgiler,
Çalışan anne

2 yorum :