12 Şubat 2015 Perşembe

Loreal Perfect Clean köpük jel

Merhaba!
Bugün hava oldukça soğuk, değil mi?! Hava soğuk veya sıcak olsun, hiç önemli değil, her zaman cildimizin bakıma ihtiyacı var.Bu yazımda sizlere temizleyici üründen bahsedeceğim - Loreal Perfect Clean köpük jel. Yakından inceleyelim...
Öncelikle, üreticiyi tebrik etmek istiyorum ki, çünkü oldukça pratik bir ürün sundu bizlere. Ürünün yanında cleanPad adlandırdığımız bir yıkama silikon sünger var.Köpük jel normal ve karma ciltler için üretilmiştir. Ürün 150 ml'lık ve uzun süre sizi idare edebiliyor. Yapısı hafif ve oldukça akışkan. Çok hoş ve ağır olmayan kokusuna sahiptir. Detoks etkilidir.
Ürünün ambalajı iyi bir şekilde tasarlanmıştır, cleanPad süngeri muhafaza edebilecek bir yer var. Fakat ben banyoda fayansa yapıştırıyorum, o şekilde saklıyorum. Sünger silikonlu ve oldukça yumuşak. Minik tırtılların sayesinde derin temizlemeyi sağlayabiliyor. İki parmak arasına rahatlıkla sığıyor ve temizleme işlemimizi kolaylaştırıyor.
Az miktarda ürünün tüm yüzüme uygulamam için yeterli oluyor. Nemli cildime sünger yardımıyla dairesel hareketlerle ürünü uyguluyorum, bol su ile duruluyorum. Cildi iyi bir şekilde temizliyor, yüzümü yıkadıktan sonra rengi açılıyor ve temiz olduğunu fazlasıyla hissedebiliyorum. Hafif cildi geriyor ve bu yönden rahatsızlık verebilir. Özellikle kışın, temizleme sonrası yoğun nemlendirici gerekir.
Ürünlerin içeriğine çok dikkat eden biri değilim ama dikkat edenler var. İşte, inceleyebilmeniz için de içeriği de paylaşıyorum. Pek temiz olmadığını da farkındayım, ne yazık ki...
Siz bu köpük jeli kullandınız mı? Siz hangi temizleme ürünü kullanıyorsunuz?
Sevgiler,
Çalışan anne

8 yorum :

  1. Bu serinin Peeling bitince bunu denemek istiyordum ama peeling'i kullanmayınca bunu da unutmuşum, yorumlaman iyi oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyebilirsin, canım. Fena bir ürün değil.

      Sil
  2. Bu silikon pedleri ben de çok seviyorum, cilde zarar vermeden temizliyor :))
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Oldukça başarılı bir ürün.

      Sil
  3. Bu üründen kullanmıştım ancak nedendir bilmiyorum benim yüzümü tahriş etmişti :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildiniz hassas ise olabilir. Bende aşırı kuruma yapmaya başladı, ne yazık ki.

      Sil
  4. Cok güzel bir inceleme olmus, emegine saglik! :)

    YanıtlaSil