3 Aralık 2014 Çarşamba

Splat - profesyonel ağız bakım ürünleri


Yeni yazımla sizlere merhaba!
Severek kullandığım ürünlerimi size anlatmasam rahat edemezdim. Ağız ve diş bakımı hepimiz için önemlidir ve size ağız bakımıyla ilgili her şeyi bulabileceğiniz bir markayı tanıtayım - Splat. Splat kimdir? Rusya kökenli, ağız bakımı için profesyonel ürünleri üreten, bir çok ülkelere ürünlerini ihracatını yapan bir firma artık Türkiye pazarına giriş yapıyor. Diğer markalardan ayıran bir çok özellikleri var. Öncelikle içeriği oldukça temiz ve en önemlisi ürünlerin florür içermemesidir. Diş macunları bir çok diş ve ağız sağlığı problemlerine önleyici ve tedavi edici etkilere sahipler. Ürünlerin farklı renklerde ve farklı kokularda olmaları - ayıran bir özellik daha. Başta professional ve special olmak üzere serilere ayrılmıştır ürünler.Şimdi elimde olan ürünleri daha yakından inceleyelim ve fikir sahibi olalım:
*Green tea diş macunu
*Dream diş macunu
*Medical herbs diş macunu (deneme boyu)
*Organic diş macunu (deneme boyu)
*Blackwood diş macunu (deneme boyu)
Green tea diş macunu: anti-karies ve diş eti hastalıklarına karşı koruma sağlıyor. İçerdiği yeşil çay, papatya ve adaçayı özleri sayesinde gün boyunca plak oluşumuna karşı koruma sağlıyor.En önemlisi florür içermiyor!
Diğer markaların  diş macunlara göre rengi alışılmış dışında - fıstık yeşili. Kıvamı yoğun, temizlemesi gayet başarılı (dişlerim temizlikten gıcırdıyor, diyebilirim) ve içerdiği yeşil çay, papatya ve adaçayı sayesinde hassas diş etlerime rahatlama sağlıyor. Hafif bitkisel bir kokusu var ama rahatsız edici değildir kesinlikle (kokulara oldukça hassasım). Fırçalama sonrası temizlik ve ferahlık hissi uzun süre devam etmektedir.
Dream diş macunu: hassas dişler için güvenli beyazlatma, kapsamlı bakım ve koruma. İçerdiği çilek ekstresi diş etlerini besler, stevya ekstresi ise iltihap giderici etkiye sahiptir. Green tea diş macunu gibi bu ürün de florür içermiyor. Ayrıca da, belirtmek istediğim bir nokta var: bu ürünün satışından elde edilen karın tamamı yardım kuruluşlarının projelerinde kullanılmaktadır. Bir kere daha takdir ettim seni, Splat!
Rengine bakar mısınız! Ne kadar tatlı, değil mi?! Şeftali tonunda ve minik pırıltıları içeriyor. Bu özellik ise fırçalama süresini daha eğlenceli hale getirdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. "Mutluluğu hayal edenler için" diye belirtilmiş - bu ufak detaylar çok önemli, iz bırakırlar insanlarda. Kokusu ise yoğun çilekli, ambalajında olduğu gibi. Tadi ise oldukça tatlı ama ağır değil. Bana çocukluğumu hatırlattı desem, yeridir (hep çilekli veya frambuazlı diş macunu kullanırdım). Temizlemesi iyi, ferahlık hissi de uzun sürüyor, hatta kokusu de bir süre ağzımda kalıyor. Beyazlatma konusunda pek emin olmasam da, dişlerimi koruduğunu hissediyorum. Kıvamı ise çok yoğun değil, orta derecede. Bu üründe kapağı daha kullanışlı, aç-kapa tarzında; kullanımı daha da kolaylaşıyor.
Medical herbs diş macunu: faydalı bitkilerin faydalı etkisi. İçerdiği papatya, adaçayı ve alıç özleri sayesinde diş etlerin kanamalarını azaltmaya yardımcı oluyor ve dişlere koruma sağlıyor. Hassas beyazlatmayı sağlayan yenilikçi Sp.White sistemini de es geçmemek gerekiyor. Diş etlerin iltihabına karşı bire bir!
Diş macunun rengi içimizi açıyor. Aklıma, nedense Shrek filmi geldi. (acaba o da bu diş macunu kullandı mı?!) Jel kıvamında, temizlemesi iyi ve ferahlık hissini uzun süre koruyan bir ürün. İçerdiği bitkilerden dolayı, bitkilerin naneyle karışımlı kokuya sahiptir. Kıvamı diğer macunlara göre biraz akışkan, bu yüzden sıkarken doğru ayarlamak gerekiyor. En önemlisi ise vaad ettiği diş etlerin iltihabı giderme özelliğini başarıyla yerine getiriyor.
Organik diş macunu: aktif kalsyum diş minesini güçlendirir ve aloe vera özü diş etlerini korur - bu ürün için üreticinin vaad ettikleri özellikleri. Hassas dişler için uygundur ve önemli nokta ise: hamileler ve emziren anneler için özellikle önerilir. Diğer macunlar gibi florür içermemektedir!
 
Jel kıvamında ve açık yeşil renginde bir ürün. Dişlere hassas temizleme sağlıyor ve uzun süre ferahlık sağlayabiliyor. Diş yüzeyindeki plağı kolayca temizliyor ve gün içerisinde plak oluşumunu minimuma indirebiliyor. Diş etlerini iyileştirdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Kokusuna gelecek olursak, yoğun keskin nane karışımlı bitkisel bir koku.
Blackwood diş macunu: bence, Splat ürünlerin arasında en BOMBA ve en merak edilen bir diş macunu. İçerdiği huş ağacı kömürü diş minesini beyazlatır, kokuyu haps eder ve ardıç ağaç özü ise iltihabı gidermeye yardımcı olur. Son derece etkili bir antiseptik olan Biosol anti-bakteriyel etkisine sahiptir ve florür içermiyor.
Siz daha önce hiç siyah renginde diş macunu kullandınız mı? Ben kullanma fırsatı buldum. Siyah renginden kormamıza gerek yoktur. Fırçalamaya başladığımda diş macunu siyahta olsa, 1 dakika içerisinde rengi açılıyor ve o korkunç renginden eser kalmıyor. Sanırım, renginden dolayı üretici "Yürekli olanlar için" diye belirtti bu ürün için, yani cesaretin varsa fırçala. Temizlemesini çok iyi buldum ve ferahlık hissi oldukça uzun süre etkilidir. Kokusu tarif etmem güç olur ama ağırlıklı mentol kokusu mevcuttur ve yapısı oldukça yoğundur. Uzun süre ürünü kullandığınızda dişlerin beayzlamasını görebiliyorsunuz. Fakat dişlerin hassasiyetini artırabiliyor, bu yüzden hassas dişleriniz varsa riske girmeyin, derim.
Aslında, bir çok değişik ve faydalı ürünler var Splat markasında. Çocuklar için diş macunlarına ayrı değinmek gerekiyor, çünkü hiç bir zaralı madde içermediği ve rahatlıkla çocukların yutabileceği diş macunları üretiyorlar. Örneğin, ilginç olan ürünler arasında 2'si 1 arada temizleyici köpük yerini alıyor. Diş fırçası olmadan ve beş saniyede etkili temizlik sağlıyor. Acıyı sevenlere chili biberli diş macunu veya ısıtıcı etkili zencefil içeren diş macunu, yada sade ama etkili fırçaları ve daha neler...
Tüm Splat ürünleri EAC standarlarına uygun olarak üretilmektedir. İstanbulda ve Ankara seçkin eczanelerde, en yakın zamanda ise Gratislerde bulabilirsiniz.
Sevgiler,
Çalışan anne

Önemli: görüşlerim tarafsızdır. Uzun süre denedikten sonra ürünlerle ilgili yorumlarımı paylaşıyorum. Tam boy ürünleri Büyük Levent eczanesinden temin ettim, deneme boyları ise firma tarafından bana gönderildi. Her ürün için net fiyat hatırlamasam da 20 TL civarı diyebilirim.

2 yorum :

  1. Diş macunlarının renkli olması çok güzel. Özellikle çocuklar için daha eğlenceli olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuklar için ise daha da eğlenceli yapmışlar ürünlerini.

      Sil