4 Mayıs 2015 Pazartesi

L'oreal Skin Perfection: yorgunluk karşıtı göz bakım kremi

Merhaba!
Skin Perfection serisinde elimde olan son ürün ile ilgili yorumlarımı paylaşmak istiyorum sizlerle bu yazımda. Yüz nemlendirici kremimi ve göz çevresi kremimi genelde aynı marka ve seriden kullanmayı tercih ediyorum. Bana göre, ancak bu şekilde herhangi bir sonucu alabiliyorum. O zaman, göz bakım kremi yakından inceleyelim:
Göz bakım kremimiz standart tüp şişesine sahiptir. Oldukça pratik kullanım açısından, gerekli kadar ürünü alabiliyoruz. Ürün 15 ml ve bereketli bir ürün. Kokusu ise yok denecek kadar az ve neredeyse hissedilmiyor.
Yapısı koyu değil ve sarımsı rengine sahiptir. Kolay şekilde göz altına uygulanabiliyor ve hemen emiliyor. Genelde sabahları makyajımın altına uyguluyorum. Cildi yumuşatıyor ve kadifemsi his kazandırıyor.
Koyu halkaları kapatır, yorgunluk belirtileri azaltır ve aydınlatır - kremin vaad ettikleri. Fakat hiç bir özelliğini yerine getirmedi bu ürün, ne yazık ki. Eğer göz altı koyu halkalara sahipsanız, bu ürün işinize yazamaz. Ayrıca, aydınlık kazandıracağını düşünüyorsanız, yine yanılmış olursunuz. Belli bir süre kullandıktan sonra göz çevremdeki cildimi kurutmaya başladı ve cildim oldukça hassaslaştı. Hiç bir şekilde bu kremden memnun kalmadım.
Siz bu üründen memnun musunuz?
Kendinize güzel bakın.
Sevgiler,
*sadece benim cildimde yarattığı etkilerden bahsettim, farklı ciltlerde farklı etkiler gösterebilir.

7 yorum :

  1. Oldukça güzel bir ürüne benziyor ama göz çevresinde kuruma yapması baya kötü olmuş :( Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir zamanlar bu seri çok boş olarak abartıldığını düşünüyorum.
      Hemen bakıyorum :)

      Sil
  2. Bugün göz kremi incelene günü sanırım ^.^ ben de shiseido'yu inceledim mormenekşe de inceleme yazısı yasmış. ^.^

    benimkini nasıl olsa okursun ama yorumlarını okuyanlar için linki: http://lifestyleofsiri.blogspot.com.tr/2015/05/shiseido-bio-performance-goz-kremi-bio.html

    YanıtlaSil
  3. Cok güzel bir inceleme olmus, emegine saglik! :)

    YanıtlaSil