22 Aralık 2014 Pazartesi

Wake Me Up fondöten

Herkese merhabalar!
Umarım, hepiniz iyisinizdir. Bir süre yoktum, çünkü izindeydim ve evdeki bilgisayarım çalışmıyor, bu sebepten dolayı yazı yazamadım bloguma. Çok ama çok özledim yazı yazmayı. Neyseki, döndüm ve deli gibi kaçırdığım yazılarınızı okuyorum :)
Bugün sizlerle uzun zamandır kullandığım fondötenle ilgili yorumlarımı paylaşmak istiyorum, belki hala kullanmayan veya almak isteyen vardır.
Rimmel London markasına ait çok ses getiren Wake Me Up fondöten:
 Nedir seni bu kadar meşhur yapan? Yabancı blogerlarda görüp özendiğimiz ve ülkemize geldığı zaman hemen koşup almamıza neden olan özellikler neler. Açıkçası söylemek gerekirse, ben de "mutlaka bu fondöteni almalıyım" diyenlerdenim ve aldım da ne oldu? Bu ürün Baby Lips'ler gibi "boş" ses getiren ürünler kategorisinde yer almaktadır.
Şişesi oldukça şık ve turuncu renkli kapağın olması ayrı bir "albeni"yi katıyor. Pompalı bir ürün ve ayarlama konusunda oldukça iyi, yani ne fazla ne az ürün elimize geliyor. Kıvamı biraz yoğun ve kalıcılığı de iyi diyebilirim. Kapatıcılığı orta seviyenin biraz üstü ama tam iyi kapatıcılığa sahip diyemem. Hafif ve tuhaf bir kokusu mevcut, çok fazla belli olmasa da.  Bu fondötenler pembe alttonlu ve minik pırıltılar içeriyor. Bu pırıltılar sayesinde yüzünüz ışıltılı bir renk kazanıyor. Yağlı ciltler için bu ürünü tavsiye etmiyorum, çünkü çok kısa zaman içerisinde T-bölgesinde parlama yapıyor. Tabi, çözümü de yok değil, pudra ile pıt-pıt geçtin mi tamam. Fakat kısa süre içerisinde tekrar parlamalar meydana çıkabiliyor ve oldukça can sıkıcı olabiliyor.
Ürünü aldığım zaman renk seçeneği fazla yoktu, 3-4 renk tonu vardı. Elimdeki ürünün rengi - 201 classic beige. Bu renk tenime iki ton koyu geldiği için pek kullanamıyor. Bir - iki defa gece makyajlarında kullanmıştım ama gündüz kullanamayacığım için çekmecemde öylece duruyor. Kısacası bu ürünü pek sevmedim.
Peki, siz bu ürünü kullandınız mı? Memnun musunuz?
Sevgiler,
Çalışan anne

4 yorum :

  1. Gece makyajı için pek uygun değil aslında Spf den dolayı gece farklı bir görüntü oluşturuyor. Özellikle yapay ışıklı fotoğraf çekimlerinde adeta hortlak gibi gösteriyor. Deneyimle sabit, o derece.. Aslında aldığın başka fondöten ya da bb krem ile karıştırmayı denedin mi? Belki o şekilde kullanabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SPF den dolayı farklı çıktığını bildiğim için resim çektirmedim :)
      Başka fondötenle denedim, fakat bu fondöten pembe alttonlu, bu sebepten dolayı ne yaparsam yapayım tam tenimle uyuşmadı, ne yazık ki.

      Sil
  2. merhaba canım bende rimmel london başka bir fondotenını kullanıyorum ve cok memnunum genelde bana koyu gelen fontotenlerimi daha açık bir renk karıştırarak kullanıyorum ben :)) sevgilerleee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi fondöteni kullanıyorsun?
      Bende genelde koyu gelenleri açık olanlarla karıştırıyorum ama burda sıkıntı pembe alttonlu olması :(((
      Artık bir şekilde arada bir kullanacağım :)

      Sil