16 Ekim 2014 Perşembe

Loreal Perfect Clean peeling

Bügünkü yazımın konuğu çok severek kulladığım bir ürün - Loreal perfect clean peeling. Bir çok markanın peelinglerini kullanmıştım. Memnun kaldıklarım da var, memnun kalmadıklarım da. Bu üründen memnun kaldım. Memnuniyetimi birlikte inceleyelim:
Ürünle ilgili genel bilgilerini özetleyecek olursam: ambalajı oldukça pratik ve yanında cleanpod (silikonlu ped) var. Tüm cilt tipleri için uygundur. 150 ml'lık ve oldukça bereketli bir ürün. Fiyatı 15 TL civarı. Gözenekleri temizler, cildi pürüzsüzleştirir ve yumuşatır - ürünün vaadleri.
Benim yorumlarım ise: ürünün yapısı bıraz akışkan ama kullanımda zorlamıyor. Gözenekleri ne kadar temizler, onu bilemiyorum ama temizlemeden sonra cildim aydınlanıyor ve temiz olduğunu hissedebiliyorum. Çok güzel kayısı kokuyor, bana göre rahatsız etmeyen bir koku.
 Kahverengi ve neredeyse görünmeyen minik tanecikleri var. Cildi narin bir şekilde temizliyor ve çizmiyor. En önemlisi ise benim cildimi kurutmuyor ve gergin bırakmıyor temizleme sonrası. En rahatsız olduğum şey - temizleme sonrası oldukça gergin bir cilt. Cildimi tahriş etmeden ve kızartmadan etkili sonucu elde etmemi sağlıyor.
Silikon pedi ile uygulama daha iyi sonuçlari elde etmeye sağlıyor. Tırtıklı olmasına rağmen oldukça yumuşak ve kullanım açısından çok uygundur. Parmak arasına alıp, fındık büyüklüğünde ürünü üstüne döküp, güzelce yüzümüzü peelingliyoruz ve iyice duruluyoruz. Sonuç: temiz cildim ve memnun kalan ben.

Siz bu ürünü kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?
Sevgiler,
Çalışan anne

6 yorum :

  1. Paylaşım için teşekkürler.Bu arada blogumda çekiliş düzenliyorum, ziyarete beklerim :)

    http://yasamizi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Silikon pediyle olması büyük kolaylık, şans verilebilecek ürün, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bence de, şans verilmeli.

      Sil
  3. Bu silikon pedlerden ben de çok memnunum, cilt nefes alıyor sanki bu pedlerle temizlendikten sonra.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi?! Nefes alıyor cildimiz bu pedlerin sayesinde :)

      Sil