8 Ekim 2014 Çarşamba

Garnier BB ailesi

Merhaba!
Bugün sizlere severek kullandığım ürünlerle ilgili yorumlarımı paylaşmak istiyorum. Son zamanlarda Garnier kendini oldukça aşmış durumda: yenilikler ve bitmek bilmeyen BB ürünler ki bu bizim işimize geliyor. Normal ciltler için, kuru ciltler için veya yağlı ciltler için BB kremler. Bununla yetinmediler göz altı da BB olmalı dediler ve bize de kullanmak düştü. Her çeşit BB kreminden deneme şansım olmadı, elimde olan BB ürünlerini anlatmak istiyorum size. Bu ürünlerle ilgili bir çok yorum paylaşıldı ama bende paylaşmak istedim.
Karma ve yağlı ciltler için BB krem:
Benim rengim light/clair açık olanı. Bildiğim kadarıyla medium rengi daha koyu tonlu ciltler için uyumludur. Orta kapatıcılığa, yarı mat ve pudramsı bitişine sahiptir. Cilt rengini eşitliyor, fakat kusurları kapatmıyor. Yapısı oldukça akışkan ve kalıcılığı orta derecede. Pudra ile sabitlemeniz hem kalıcılığı arttırır hemde daha mat ve pürüzsüz görünüm kazandırır. Boyut olarak 40 ml ve fiyatı oldukça uygun olması sevindirici.

Göz çevresi için roll-on BB krem:
Kullanımı pratik ucu bilyeli bir ürün. Benim rengim açık ton. Cilt rengini eştler ve mat bitişlidir. Göz altlarına aydıınlık kazandırıyor, orta kapatıcılığa sahiptir. Fakat vaad edildiği gibi koyu halkalarını kapatmıyor. Bu ürünü alırken bunu göz önünde bulundurmanızda fayda var. Göz altı çizgilere dolmuyor ve uzun süre sizi idare edebiliyor. Ürün 7 ml ve oldukça bereketli.
 Gelelim ürünlerde en sevmediğim yönlere:
BB krem kapağını çok dikkatli açmak gerekiyor, çünkü ürün hemen akıyor ve her yere bulaşabiliyor. Roll-on BB krem ise bileyeden akma yapıyor ve bu durum sıkıntı yaratıyor. İki ürünü de dik, baş yukarı saklamak zorunda kalıyorum.
Eksiklere rağmen sevdiğim ve bittikçe alacağım ürünler.
Siz bu ürünlerden memnun msunuz?
Sevgiler,
Çalışan Anne

2 yorum :

  1. ben de kullanıyorum ve çok memnunum :) tabi kıyafetlere bulaşmasını saymazsak :)

    blogda yeni gezi postu var beklerim canım :)
    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com.tr/2014/10/gezi-mallorca-adasi.html

    YanıtlaSil