26 Eylül 2014 Cuma

Ağustos'ta neler bitti...

Hayırlı cumalar!
Bir süredır yokum buralarda. Instagramda da paylaştım bazı önemli nedenlerden ve sağlık sorunlardan dolayı uzak kaldım bloguma. Çok özledim hem blogumu hem ınstagramı.
Bugün gecikmiş olarak ağustos'ta neler bitirdiğimi paylaşmak istiyorum sizlerle.

* Elseve şampuan: artık bitenlerin klasiğidir. Saçlarıma iyi geliyor, temizlemesi ve kokusu çok iyi.
*Elseve kusursuz makyaj temizleme suyu: göz makyajın temizlemesinde çok başarılı olmasada, yüz makyaj temizliğinde fena değil.
*Phyto Kislorod ağız çalkalama suyu: Faberlic markasına ait olan bir seri. Daha önce de bahsettiğim gibi baya büyük alışveriş yapmıştım Faberlic'ten. Bu ürün de onlardan biridir. Kokusu güzel, bitki kokuyor. Ama tadı çok ama çok kötü. Çalkaladıktan sonra defalarca su ile çalkalamama rağmen ağızda kötü bir tad oluşuyor. Ve uzun süre gitmiyor. Bir daha almayacağım.
*Gliss sıvı saç kremi: saçlarıma iyi gelen yardımcı olan bir ürün. Kokusu da gayet hoş ve oldukça pratik bir üründür. Her zaman alacağım bir ürün.
*Celebre parfüm: Avon'dan her zaman alacağım parfümlerden biri. Kalıcılığı hiçte fena değil. Günlük kullanım için kurtarıcıdır.
*Faberlic duş jeli: Ülkelere göre üretilen seriden Türkiye'yi anlatan bir koku. Ne olabilir? Tabiki ferah deniz kokusu. Çok seviyorum bu kokuyu.
*Brise d'Amour temizleme jeli: yine bitenlerin klasiği. Hep alacağım bir üründür.
*PRO serisi onarıcı sarma-maske: saçları yumuşatıyor ve ipeksi olmalarını sağlıyor. Tabi, kokusu bir harika. Faberlic markasının başarılı ürünlerden biri.
*Uni göz makyajı temizleme pedi: Bir zaman önce, Gratislerde belli alışverişte 5 TL'ye satılıyordu. Aldım, denedim. Makyajı çıkartmak çok başarılı değil. Bir ped bir göze yetmiyor ve ovalamak gerekiyor çıkartabilmek için. Açıkçası, çift fazlı ürünler daha iyi bu konuda bana göre.
*Sensodyne diş macunu: temizlemesi fena değil. İlerde tekrar alabilirim.
*Aqua Kislorod diş macunu: yine Faberlic markasına ait bir seri. Hassas dişlere yönelik üretilmiş bir diş macunu. Ve çok başarılı. Temizlemesi iyi ama en önemlisi hassas olan dişlerim hiç rahatsız olmuyor temizlerken.
*Expert Pharma ayak balmı: Faberlic markasının başarılı bir ürünü daha. Topukları iyi yumuşatıyor ve nemlendırıyor. Yapış yapış hissi de bırakmıyor. Yedekte var, bitince alacağım ürünler arasında.
*Faberlic roll-on: fazla sıvı olmazsa tam notu verirdim.
*Rival de Loop eyeliner: çok çabuk kurudu. Ufak hatayi bile asla affetmez. Ne kadar silersem sileyim kalıyor. Cık, bana göre değil.
Şöyle baktım da, bir sürü şey bitirmişim.
Bu arada Project Pan'a başlamak istiyorum. Benimle birlikte yapmak isteyen var mı?
Sevgiler,
Çalışan anne

2 yorum :