9 Nisan 2015 Perşembe

The Balm: Mont Balm far paleti

Merhabalar!
Amerika'da üretilen ve high-end kategorisine giren, "The Balm" markasına Gratis sayesinde uygun fiyata sahip oluyoruz. Ambalajların sevimliliği, daha temiz içeriği ve renklerin pigmentasyonu - bütün bu özellikler bizleri fazlasıyla cezbediyor.
Bu yazımda iştahınızı biraz daha kabartacağım. Herkesin beğenebileceği ve rahatlıkla kullanılabileceği bir far paleti ile ilgili yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Bu far paleti kış aylarında raflarda yerini almaya başladı.Tam olarak 7,2 gr ve indirimli fiyatı 20 TL. Ambalajı kış temalı ve oldukça sevimli. Hem açık, hem de koyu göz makyajları rahatlıkla yapabileceğimiz bu palet 4 renkten oluşuyor:
Cortina - paletin en açık, bej rengi ve mat bir far. Tam göz kapağa sürüp, rengini dengeleyebilir veya kaş altını aydınlatabilirsiniz.  
Whistel - ışıltılı, vizon renk. Crease bölgesinde geçiş yapmak için kolaylıkla uygulayabilir yada tek başına sür-çık olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Aspen - ışıltılı, hafif pırıltılar içeren bordo renk. İster crease bölgesinde geçiş yapmak için, ister gözün dış köşesine derinlik katmak için yada ister eyeliner olarakta kullanabilirsiniz. Minik pırıltılar ise az da olsa kendilerini belli ediyor ve paletin en pigmentli rengi.
Zermatt - paletin en koyu, ışıltılı koyu gri renk.Gözün dış köşesine derinlik katmak için veya kirpik diplerine, kalem olarak uygulayabilirsiniz. Paletin en az pigmenti olan bir renk, ne yazık ki.
Renkler biraz tozutma yapıyor, tüm The Balm farları gibi. Far bazı ile renklere hem canlılık kazandırırız, hemde daha uzun süre kalıcı olmalarını sağlayabiliriz. Ayrıca, büyük bir avantajı ise küçük olup, rahatlıkla yanında taşımanız.
Tüm The Balm ürünlerin büyük artısı mıknatıslı olmaları. Böylece çantada dağılma veya dökülme sorunu olmuyor. Bu markaya karşı ayrı bir zaafım var ve her ürünü + ve - ile seviyorum.
The Balm markasının en çok sevdiğiniz ürün hangisi?
Kendinize güzel bakın.
Sevgiler,
Çalışan anne

6 yorum :

  1. The Balm'ın tüm ürünlerini seviyorum sanki! Nude Tude-Dude,Mont Balm ve Sexy Mama favorilerim arasında :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude Dude almak çok istiyorum, tüm sevdiğim renkler bir palete topladılar. Sexy Mama benim favori pudram :)

      Sil
  2. Ya ben sizi nasıl takip etmiyormuşum :) hayret ki ne hayret. Allah bilir daha kaç tanıdığı daha takip etmiyorum da haberim yok...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla sorma ;)
      Instagramda severek takip ettiğim kişileri daha yeni yeni burdan takip etmeye başlıyorum. Sende de aynı durum canım.

      Sil
  3. The balm ürünlerinin tasarımlarına bayılıyorum insanları almaya teşvik ediyor:)
    Blogunu takipteyim
    Benimde bakım üzerine yazdığım bir blogum var blogumu takip edersen sevinirim.
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim. Sizin blogunuza da hemen bakıyorum.

    YanıtlaSil