21 Nisan 2015 Salı

L'Oreal Skin Perfection: kusursuzlaştırıcı günlük nemlendirici krem

Merhaba!
Kusursuz bir cilde sahip olmak hepimiz çok istiyoruz ve bunun için sürekli uğraşıyoruz. Peki bu mümkün mü? İyi bir bakım uygulayarak, doğru ürünleri seçerek mümkün olabilir. Fakat cilt tipimize göre doğru ürünü seçmek oldukça zor. İlk önce cilt tipinizi iyi bilmelisiniz, daha sonra ise sizin kriterlere uyan ürünü almalısınız. Yani, cildimiz için ürün seçerken çok dikkatli olmalıyız.
Skin Perfection serisi ile geçtiğimiz aralık ayında tanışma fırsatı buldum. Tabi, merakımı giderebilmek adına üç ürünü birlikte aldım: cilt kusursuzlaştırıcı nemlendirici krem, cilt kusursuzlaştırıcı serum ve göz çevresi bakım kremi.
Bu yazımda nemlendirici kremi ile ilgili yorumlarımı paylaşmak istiyorum sizlerle. Ambalajı şık cam kavanozda ve kapağı çevirip açtığınızda plastik koruma kapağı var, hava ile temasından koruyor. Fakat çevir-aç kapak olduğundan parmak yardımıyla ürünü çıkartmanız gerekiyor,bu durumdan pek hoşlanmıyorum.
Açık pembe renginde ve fazla yoğun olmayan yapıya sahiptir.Çok hafif ve güzel kokuyor, kokuya hassas olanları bile pek rahatsız edebileceğini düşünmüyorum.
Cilt dokusunu pürüzsüzleştirir, gözenekleri sıkılaştırır ve cilt tonunu eşitler - ürünün vaatleri ve 20-30 yaş arası için öneriliyor. İçeriği ise çok temiz olmadığını belirtmek istiyorum.
T-bölgem yağlı, fakat cildim kuru ve pul pul dökülmeye başladı, ayrıca kocaman gözeneklere sahibim. Bu ürün bana yetersiz geldi nemlendirme konusunda. Belki yağlı veya karma cilt tipleri sevebilir bu ürünü. Gözeneklerde bir fark göremedim, ne yazık ki. Cilt tonum ise az da olsa düzeldiğini fark ettim, kullandığım süre boyunca. Kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra sivilceler çıkmaya başladı ve bu kremden olduğuna eminim, ne yazık ki.
Açıkçası, ben bu kremi ne sevdim, ne sevmedim. Sivilcelerin oluşmasına yol açmasaydı, bitirmek amaçlı kullanırdım.
Bu üründen memnun kalmayan var mı?
Kendinize güzel bakın.
Sevgiler,


*sadece benim cildimde yarattığı etkilerden bahsettim, her ciltte farklı etkiler yaratabilir.

6 yorum :

  1. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Almaktan vazgeçtim alerji yapmaya müsait demek ki. Sayfama beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki, müsait. Bende sıkıntılar oldu, maalesef.
      Hemen bakıyorum :)

      Sil
  2. Ben de kullanıyorum ama bende sivilcelenme problemi falan yaratmadı gayet memnunum ciltten cilde çok fark ediyor ürünler :) Paylaşımın için teşekkürler sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.
      Zaten büyük rol cildimiz oynuyor, bana iyi gelen sana iyi gelmez, sana iyi gelen bana uymaz. Deneyerek ancak anlayabiliriz.

      Sil
    2. Aynen öyle bugün indirimden serumunu da aldım hatta :)

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan canım. Yorumlarını da merak ediyorum.

    YanıtlaSil