24 Nisan 2015 Cuma

L'Oreal Skin Perfection: cilt kusursuzlaştırıcı serum

Merhabalar!
Kusursuz bir cilt için doğru ürün seçmemiz gerektiğini daha önce belirtmiştim. L'Oreal Skin Perfection cilt kusursuzlaştırıcı nemlendirici kremi alırken çok umutlarım vardı ve yanılmışım, ne yazık ki. Bu yazımda ise serumla ilgili yorumlarımı paylaşmak istiyorum sizlerle.
Skin Perfection cilt kusursuzlaştırıcı serumun özellikleri: cilt dokusunu pürüzsüzleştirir, gözenekleri sıkılaştırır, cilt tonunu eşitler ve aydınlatır.
Serum oldukça şık ambalajına sahiptir. Yani, bu tarz serum şişelerine bayılıyorum ve kullanılması oldukça pratik buluyorum. Ürün 30 ml'lık ve bereketli olduğunu söyleyemeyeceğim. Düzenli kullanımda oldukça çabuk bitiyor. Pompalı olması ayrı bir avantajıdır: hem hijyenik, hemde ürün miktarı ayarını rahatlıkla kontrol edilir.
Yapısı akışkan, pembe yansımaları bulunduran kırık beyaz bir rengi var. İki pompa tüm yüzüme yeterli geliyor. İlk sürmeye başladığımda hafif alkol kokusunu hissettim ve uyguladıkça kokusu hafifliyor. Kokulara fazlasıyla hassasım ve bu benim için önemli bir dezavantaj bu üründe.
Aldığımdan itibaren her kullanımda yüzümde hafif yanma geliyor meydana ve bu durum her uyguladığımda benim için sıkıntı oluyor. Nemlendirmesi bana çok yetersiz geldi, ayrıca gözeneklerde herhangi bir etkisini göremedim. Makyaj öncesi da uyguladığımda, oldukça kötü bir şekilde fondötenim/BB kremim dağılıyordu ve uygulamayı çok zorlanıyordum. Fakat sevdiğim bir özelliği var: cilde kadifemsi bir görüntü kazandırıyor.
Serumu aynı krem gibi, ne sevdim,ne sevmedim.Yarattığı etkilerden dolayı tekrar alacağımı sanmıyorum.
Kendinize güzel bakın.
Sevgiler,
*sadece benim cildimde yarattığı etkilerden bahsettim, farklı ciltlerde farklı etkiler gösterebilir.

6 yorum :

  1. Göz kremını kullanıyorum şimdilik aramız guzel ama bende bu yorumlardan sonra diğer serilerine şans vereceğimi sanmıyorum ..:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kremi de bana biraz yetersiz geliyor, ne yazık ki.son zamanlarda cildimle ilgili çok sıkıntı yaşıyorum :/

      Sil
  2. Merhabalar bende ilk aldığımda büyük umutlarla kullanmaya başlamıştım. Yanma hissi bende de oldu. Makyaj altına değilde sadece Gece yatarken kullandım. Mükemmel diyebileceğim bir ürün olmadı. Gözeneklerde bir değişiklik olmadı. Hala aynı :( ama kadifemsi doku biraz olsun iyi geldi. Çok güzel bir yazı olmuş canım ellerine sağlık. Öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.
      Ben de sadece kadifemsi hissini sevdim. Sadece o kadar :)

      Sil
  3. Loreal in en güzel ürünleri maskaraları bence. Emeğinize sağlık :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Maskarları henüz denemedim ama manga yi merak etmiyor değilim 😊

      Sil