10 Temmuz 2014 Perşembe

Tırnak bakımı ile ilgili sorunlar

"Yaşasın yarın cuma" gününden merhabalar!
Tırnak bakımına önem veren ama bir türlü bunu yapamayan benim, yine tekrar şansımı zorlayayim dedim. Tırnaklarım zayıf, çabuk kırılan ve çok fena soyulan, tırnak eti ise çok çirkin duran - bu benim için çok büyük sorun. Oje hiç bir zaman süremiyorum, çünkü hoş görüntü oluşmuyor. Ve ben karar aldım: ben bu tırnakları adam edeceğim.
Markete uğradım dün, ordaki satış danışmana sorunumu anlattım. Bana bu ürünleri özellikle tavsiye etti. Kalyon ve Golden Rose Calcium milk aynı ürünler gibi geldiler bana. Sonra Kalyon'da haftada 2-3 defa uygulayın diye bilgi var. Dönüşümlü mü kullanayım yada sırayla, karar vermiş değilim. Y da bir gün Kalyon ertesi gün Golden Rose
Bilen varsa aydınlatın beni, lütfen. Bu ürünlerden fayda görebilecekmiyim? Ya da farklı önerebileceğiniz ürünler var mı? Şimdiden teşekkürler.
Sevgiler,
Ç.Anne

2 yorum :

  1. Ne yaparsam yapayım ben de tırnak soyulmasına ve kırılmasına kesin bir çare bulamadım. Kalyon güzel bir ürün ama denedim. Bir de Rimmel London'ın 14 günlük tırnak kürü var nail nurse adında. Onu da önerebilirim canım :)
    Bir de tırnaklarını limonla ovalayabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda, elimde olan ürünleri bitiriyim. Rimmel'i de deneyeceğim. Dönüşümlü olarak kullanırım, hangisinde en iyi sonuç alırsam o ürün ile devam edeceğim. Tırnak bakımı ile bir kaç şey araştırdım, kendimce bir düzen yaptım. Bir haftadır uyguluyorum, sonuç fena değil. Mutlaka burda da paylaşacağım.

      Sil