14 Temmuz 2014 Pazartesi

Ters eyeliner deneyimim

Merhaba,
Bugün alışılmışın dışında bir makyaj deneyimim ile karşınızdayım. Son zamanlarda ters eyeliner oldukça yaygınlaştı. Bence, sonbaharda daha çok görmeye başlayacağımız bir makyaj trendi olacaktır. Ben de bundan ilham alarak denemek istedim. 
 Aslında, bir çok ülkelerde sonbahar-kış 2013/2014 trendi olarak gösterilse de, Türkiye'de daha yeni yaygınlaşmaya başlıyor.Göz kapaklara hemen hemen belli olmayacak şekilde hafif renk katılmış ve yoğunluk alt kirpiklere ve eyeliner kuyruğuna yoğunlaşmıştır.
Kullandığım ürünler:
*The Balm Put a Lid on It far bazı
*Garnier BB roll-on göz çevresi kapatıcısı
*Wet 'n' Wild 3'lü far paleti - Sweet as Candy
*The Balm Frat Boy allık
*Flormar tekli göz farı - siyah
*Essence kaş kiti
*Essence şeffaf maskara
*Maybelline Rocket maskara


 Önce göz altlarımı BB roll-on ile eşitledim. Far bazımı hem göz kapaklarıma, hem de alt kirpik diplerime uyguladım. Tüm göz kapağıma pudra uyguladım (rengi eşitlemek amacı ile). Crease bölgeme Frat boy allık dağıtarak uyguladım. Gözümün iç kısmına ise far paletinden kahverengi tonunu uyguladım. Neredeyse görünmeyecek şekilde fırça ile dağıtıyorum. En son olarak alt kirpiklerime siyah farı ile çizgi çekip, ince kuyruğu ile bitiriyorum. Maskara ile bol bol geçip, kaşlarımı dolduruyorum.
İtiraf ediyorum, alt kirpiklere uygulaması daha kolay. Ve sonbaharda, göz kapağıma daha bordo-kahve tonları katıp kullanabilirim bu makyajı. Tabiki, bu makyaja koyu ruj da yakışır. Bu da, kesinlikle  Rimmel London Kate Moss 107 olmalı, değil mı?!
Siz nasıl buldunuz? Siz bu tarz makyajları kullanıyor musunuz?
Sevgiler,
Ç.Anne

2 yorum :

  1. Bunu bende deneyeceğim. Bana yakışır mı bilmem ama ilginç bir fikir :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence, baharda daha da yaygın olacaktır :) . Dene mutlaka. Senin elinden de görelim.

      Sil